Menu
 
Auto schoonmaken
Bedrijfswagen reiniging
17 juli 2017
JW Car Cleaning
Een schone bedrijfswagen een visitekaartje voor het bedrijf
Bedrijfswagen reiniging
Schone bedrijfsauto is vaak een goede binnenkomer bij potentiële of bestaande klanten.

Bij JW Car Cleaning werken we niet alleen aan schone auto's voor particulieren, veel auto's die rondrijden zijn namelijk van een bedrijf of instelling. Denk daarbij aan een auto voor accountmanagers, directeuren, verkopers, servicemonteurs en het vervoer van leerlingen naar de verschillende soorten opvang.

Voor veel mensen is het ook een groot gemak een auto van ze zaak te rijden. Het onderhoud wordt vaak gedaan, mooie auto en gemak dat je een 2de auto rijdt voor weinig.  Vaak worden de auto's als eigen gezien en de meeste zijn dan ook niet al te schoon. Dit kan komen doordat er niet naar wordt gekeken of dat mensen het te druk hebben voor een goede reiniging.

Reinigen op locatie

De auto is ook een visitekaartje voor het bedrijf en daar kan JW Car Cleaning bij helpen. Voor wagenparken zijn aantrekkelijke tarieven af te spreken voor eens per maand of wat er als termijn wordt afgesproken. Door het reinigen van de auto behoudt deze ook beter zijn waarde en zal bij aankomst al een eerste positieve indruk zijn afgegeven. Voor de zzp'er is het vaak een kwestie van tijd zoals bijvoorbeeld bij mensen die in de bouw actief zijn. Het voordeel van JW Car Cleaning is dat deze op locatie komt en dus op bouwplaatsen, parkeerplaatsen en of garages kan komen reinigen.

Schoonmaken met stoom

Een auto die van binnen regelmatig gereinigd wordt zal ook minder bacteriën bevatten doordat er met stoom wordt gereinigd wat bacteriën dood ook in de lastige hoeken. Hiermee kan ziekteverzuim ook minder worden als er wordt gereist in een schone auto.

Uw bedrijfswagen laten reinigen?

Voor meer info over het reinigen en mogelijkheden kunt u bellen naar 06-43969920 of mailen naar

Afspraak maken