Menu
 
Auto schoonmaken

Leerbehandeling van autointerieur

Prijs afhankelijk van staat leer.

Speciaal voor het onderhoudt van de lederen/leren bekleding is er een pakket om die in goede conditie te houden. Lederen autobekleding heeft vergeleken met stoffen bekleding meer zorg nodig. Aangeraden wordt om dit regelmatig te doen om uitdroging, verkleuren en scheuren in de lederen autobekleding te voorkomen. Bij JW Car Cleaning werken we met producten van hoge kwaliteit die het leer de verzorging geeft die het nodig heeft om er lang plezier van te hebben. Daarbij zorgt een goede behandeling van het leer voor een goede waarde bij eventuele verkoop of inruil van uw auto.

Reiniging de lederen autobekleding

Het lederen autointerieur wordt eerst goed gereinigd met stoom, na deze reiniging zal alles nogmaals gereinigd worden met een neutrale reiniger voor het leder. De autobekleding wordt met een borstel van paardenhaar geborsteld en daarna afgenomen met een zachte microvezeldoek. De naden worden extra gereinigd met een smalle borsel om al het vuil te verwijderen van de autostoel.

Autoleder beschermen

Na het reinigen zal het leer worden ingezet met een conditioner. Die beschermt het leer tegen uitdroging en verkleuring. Door deze conditioner zal het minder snel voorkomen dat het leer een beschadigt of verkleurt bij normaal gebruik. Wel wordt aangeraden dit regelmatig te herhalen zodat uw leer in goede conditie blijft. Het is raadzaam om minimaal 1x per jaar de lederen autobekleding te laten behandelen of zelf te behandelen. Bij JW Car Cleaning is het mogelijk om producten aan te schaffen om tussentijds zelf het autoleder in goede conditie te houden. Na de behandeling wordt er een korte uitleg gegeven hoe te handelen om de lederen autobekleding in goede conditie te houden.

Wilt u meer weten?

Als u meer wilt weten over de leerbehandelingen die wij kunnen verzogen? Neem dan contact met ons op via 06 - 439 699 20.

Een leerbehandeling voor uw auto?

Wij kunnen in onze eigen werkruimte in Almere aan de Argonweg 80 deze behandeling altijd uitvoeren.Mocht u toch graag op locatie geholpen willen worden dan is ons werkgebied  voornamelijk Amstelveen, Hilversum, Bussum, Huizen, Naarden, Almere, Laren, Blaricum en Weesp. Bij alle genoemde plaatsten rekenen wij geen voorrijkosten. Woont u buiten het Gooi? Dan kan het zijn dat wij genoodzaakt om voorrijkosten te rekenen als wij uw leer behandelen en mooi maken.

Stel een vraag