Menu
 
Auto schoonmaken

Vrachtwagen wassen

Een schone vrachtwagen is een goed visitekaartje voor elk bedrijf.

Vrachtwagen schoonmakenDaarbij kan JW Car Cleaning u van dienst zijn, zoals voor elke ondernemer is tijd een kostbaar goed en dus zeldzaam. Wij kunnen op locatie de volledige reiniging doen van de vrachtwagen en deze volledig in de wax zetten na afloop van de reiniging. Door het aanbrengen van de wax is de vrachtwagen beter beschermt tegen weersinvloeden en vuil.

Vrachtwagen exterieur

Doordat JW Car Cleaning op locatie komt hoeft er niet een medewerker langs een wasstraat te rijden wat tijd, energie en vooral geld kost. Terwijl de ene vrachtwagen geld voor uw verdiend kan de andere gereinigd worden door ons. Buiten het scheelt dat er geen medewerker bezig is met heen en weer rijden blijft de vrachtwagen ook gewoon op het eigen terrein staan.

Vrachtwagen interieur

Vaak zijn de chauffeurs vele uren onderweg van huis en soms dagen en is de vrachtwagencabine toch hun thuis voor dat moment. Wat is er nou fijner dan een frisse en schone cabine van de vrachtwagen waar de chauffeur zijn uren werkt en overnacht. Het interieur heeft veel te lijden in een vrachtwagen denk aan etensresten, rooklucht, gemorste koffie of andere dranken. JW Car Cleaning biedt daar een oplossing voor. Het reinigen van het interieur van de vrachtwagen met stoom op locatie. De stoom komt op vele plekken die moeilijk bereikbaar zijn en daardoor makkelijk worden vergeten. Daarbij heeft JW Car Cleaning de beschikking over de juiste producten om het interieur goed te onderhouden denk aan middelen voor kunststof, leren of rubberen delen.

Voor het reinigen op locatie van het interieur zijn de volgende pakketten mogelijk:

  • Interieur basis reinigen (Stofzuigen, afnemen dashboard, afnemen ramen binnen en buiten)
  • Interieur medium reinigen (Stofzuigen, afnemen dashboard, afnemen ramen binnen en buiten, shamporellen bekleding)
  • Interieur All-inclusive reinigen (Stofzuigen, afnemen dashboard, afnemen ramen binnen en buiten, shamporellen bekleding, kunststof en leren delen inzetten met bescherming)

Vrachtwagen verkopen of inruilen

Mocht u van plan zijn uw vrachtwagen te gaan verkopen of in te ruilen is het altijd raadzaam om dat te doen als die in goede staat is waaronder ook dus goed gereinigd. Bij JW Car Cleaning is het mogelijk om de wagen in top staat te brengen zodat hij bij vervanging meer oplevert als hij goed gepoetst is.

Wilt u meer weten?

Mochten er vragen zijn van het wassen van de vrachtwagen of het reinigen op locatie van interieur, exterieur of beide, neem dan contact met ons op via 06 - 439 699 20 of stuur een e-mail naar info@jwcarcleaning.nl.

Waar kunnen wij uw vrachtwagen wassen?

Zelf zijn wij gevestigd in Almere. Ons werkgebied is voornamelijk Amstelveen, Hilversum, Bussum, Huizen, Naarden, Laren, Blaricum en Amersfoort. Bij alle genoemde plaatsten rekenen wij geen voorrijkosten. Woont u buiten het Gooi? Dan zijn wij wel genoodzaakt om voorrijkosten te rekenen als wij uw vrachtwagen komen wassen.

Stel een vraag