Menu
 
Auto schoonmaken

Bedrijfswagen wassen

Elke ondernemer en zzp’er is druk met zijn onderneming dat weet iedereen.

Vaak geeft de eerste impressie een goede of minder goede indruk. JW Car Cleaning zorgt ervoor dat u en uw bedrijfswagens een stralend visite kaartje zijn bij aankomst op de afspraak, klus of voor het kantoor.  JW Car Cleaning zorgt voor reiniging op locatie van alle soorten bedrijfswagens zoals personenauto’s, bestelauto’s en bussen. Na het reinigen van de bedrijfswagens krijgen ze een wax-laag die beschermt tegen de weersinvloeden en vuil.

Bedrijfswagen wassen op locatie

Het voordeel van JW Car Cleaning is dat het gewoon op locatie kan doordat we volkomen zelfvoorzienend zijn van water, doeken, stroom en alle denkbare benodigdheden. Voor u als ondernemer houdt het in dat alleen afgeven van de sleutels genoeg is en dat wanneer de bedrijfswagen klaar is u een sms of telefoontje krijgt.

Bedrijfswagen interieur

Het interieur van een bedrijfswagen is toch het deel waar je het meest mee te maken hebt als je een bedrijfswagen gebruikt. Vaak wordt er in gegeten en gedronken of in gezeten met vieze kleding. JW Car Cleaning reinigt het interieur met stoom zodat alle moeilijk bereikbare plekken goed gereinigd worden. Het grote voordeel van stoom is dat 99% van het vuil makkelijk los komt waardoor het interieur en na afloop als nieuw uitziet. JW Car Cleaning maakt gebruik van verschillende producten om de kunststof, rubberen en leren delen te voorzien van een beschermlaag indien dat wordt gevraagd.

Voor het reinigen op locatie van het interieur zijn de volgende pakketten mogelijk:

  • Interieur basis reinigen (Stofzuigen, afnemen dashboard, afnemen ramen binnen en buiten)
  • Interieur medium reinigen (Stofzuigen, afnemen dashboard, afnemen ramen binnen en buiten, shamporellen bekleding)
  • Interieur All-inclusive reinigen (Stofzuigen, afnemen dashboard, afnemen ramen binnen en buiten, shamporellen bekleding, kunststof en leren delen inzetten met bescherming)

Verkoop of inruil

Mocht de bedrijfswagen worden verkocht of weer ingeleverd en over sticker beschikken dan is het raadzaam die te verwijderen voordat u de auto inlevert of voor inruil aanbiedt. Vaak rekenen leasemaatschappijen hoge bedragen voor het verwijderen ervan ook zal de inruilprijs daardoor een stuk lager zijn. JW Car Cleaning kan indien gewenst de stickers verwijderen en de auto reinigen voordat u de auto inlevert of gaat inruilen.  Dit zal de waarde zeker verhogen bij inruil of verkoop.

Prijzen

De prijs is afhankelijk van wat de wensen zijn en aantal auto’s die er zijn om te reinigen.  Voor meer info en vragen over prijzen en mogelijk heden kunt u bellen met 06-43969920 of mailen naar info@jwcarcleaning.nl.

Wilt u meer weten?

Mochten er vragen zijn van het wassen van de bedrijfsbussen of het reinigen op locatie van interieur, exterieur of beide, neem dan contact met ons op via 06 - 439 699 20 of stuur een e-mail naar info@jwcarcleaning.nl.

Waar kunnen wij uw bedrijfsauto wassen?

Zelf zijn wij gevestigd in Almere. Ons werkgebied is voornamelijk Amstelveen, Hilversum, Bussum, Huizen, Naarden, Laren, Blaricum en Amersfoort. Bij alle genoemde plaatsten rekenen wij geen voorrijkosten. Woont u buiten het Gooi? Dan zijn wij wel genoodzaakt om voorrijkosten te rekenen als wij uw bedrijfswagen komen wassen.

Stel een vraag