Menu
 
Auto schoonmaken

Camper/Caravan wassen

Jaarlijks rijden er veel campers en caravans over de Nederlandse wegen die op weg zijn naar vakantie.

Vaak is het een grote klus om die goed te reinigen en zeker de voorkant met vliegen, teer en andere vuiligheid die erop komt. Een goede reiniging van JW Car Cleaning voordat de camper of caravan de stalling in gaat is dan een oplossing. De camper of caravan gaat schoon de stalling in en dat is fijn mocht tussentijds er nog gebruik van gemaakt worden voor een korte vakantie.

Camper of caravan wassen

De buitenkant is zoals iedereen weet een groot oppervlak het wassen daarvan is met stoom in een korte tijd gedaan. Door het gebruik van stoom wordt vuil en aanslag van het weer makkelijk verwijdert. Na het reinigen kan er een wax aangebracht worden zodat bij een volgende reis de viezigheid minder makkelijk hecht en dus makkelijker te wassen is.

Interieur reinigen

Doordat de caravan of camper maar een klein oppervlak heeft in vergelijking met een huis kan het voorkomen dat de kussens, badkamer, bedden, keuken of kasten sneller vies worden. Door met stoom het interieur te reinigen wordt 99% van de bacteriën gedood wat meteen zorgt voor een frissere lucht. Mochten er vlekken zitten in kussens of wilt u de kussens graag diep reinigen dan kunnen we die behandelen met een shamporelmachine zodat alles er weer als nieuw uitziet

Verkoop

Mocht u erover nadenken om de camper of caravan te verkopen dan kan een goede reiniging de waarde aanzienlijk verhogen.

Wilt u meer weten?

Mochten er vragen zijn van het wassen van uw caravan of camper, neem dan contact met ons op via 06 - 439 699 20 of stuur een e-mail naar info@jwcarcleaning.nl.

Waar kunnen wij uw caravan wassen?

Zelf zijn wij gevestigd in Almere. Ons werkgebied is voornamelijk Amstelveen, Hilversum, Bussum, Huizen, Naarden, Laren, Blaricum en Amersfoort. Bij alle genoemde plaatsten rekenen wij geen voorrijkosten. Woont u buiten het Gooi? Dan zijn wij wel genoodzaakt om voorrijkosten te rekenen als wij uw caravan komen wassen.

Stel een vraag