Menu
 
Auto schoonmaken

Auto wassen

Er zijn nogal veel verschillende soorten auto’s in Nederland die veel vaak worden gebruikt groot, klein, compact, luxe of oldtimer.

Bij JW Car cleaning is elke auto gelijk en verdient dezelfde zorg. Mocht er een grondige reiniging nodig zijn of een basis reiniging voor alle soorten komt JW Car Cleaning op locatie om zoals in de volksmond wordt gezegd de auto te wassen. Eigenlijk komen wij op elke plek die er maar bestaat aangezien we volledig zijn uitgerust om op locatie de auto te kunnen wassen. Water, stofzuiger, stroom, doeken alles wat er nodig is hebben we bij ons om te kunnen reinigen op locatie.

Wassen exterieur

De buitenkant van de auto is toch vaak het eerste wat mensen opvalt of waar iets over wordt gezegd. Een auto staat veel open voor weersinvloeden en viezigheid op straat. Doordat wij de auto wassen met stoom, reinigen we de lak diep en grondig zonder iets te beschadigen. Daardoor hebben we geen lekwater. Na het wassen kan de auto worden ingezet met een wax zodat de lak wordt beschermt tegen weersinvloeden en vuil. Het inzetten met een wax heeft een aantal voordelen zoals; vuil hecht minder snel aan de lak, beschermt tegen weersinvloeden en de kleur is een meer helder.

Interieur reinigen

Het interieur van een auto heeft vaak veel te lijden bij het gebruik. Bekleding wordt vies door eten, drinken, honden of kinderen die ergens hebben gesport of buiten hebben gespeeld. Met stoom reinigen we alle deurvakken, middenconsole en de bekleding. Mochten er diepe vlekken of kringen in de bekleding zitten van eten, drinken of wat dan ook kunnen wij de bekleding van de auto reinigen met een shamporelmachine. Na het reinigen van de auto kunnen we alle kunststof delen behandelen tegen invloeden van buitenaf zodat het mooi en fris blijft.

Verkoop/inruil

Als er plannen zijn om de auto te vervangen welke vorm dan ook is het voor de waarde geen slecht plan om de auto eens goed te laten reinigen. De investering van een goede reiniging kan de waarde van de auto aanzienlijk verhogen.

Inleveren leaseauto

Bij leaseauto’s is het vaak zo dat de auto schoon ingeleverd moet worden bij de maatschappij, mocht dat niet het geval zijn dan kan de maatschappij het zelf doen en vaak zijn die rekening aanzienlijk.

Wilt u meer weten?

Mochten er vragen zijn van het wassen van de auto of het reinigen op locatie van interieur, exterieur of beide, neem dan contact met ons op via 06 - 439 699 20 of stuur een e-mail naar info@jwcarcleaning.nl.

Waar kunnen wij uw auto wassen?

Zelf zijn wij gevestigd in Almere. Ons werkgebied is voornamelijk Amstelveen, Hilversum, Bussum, Huizen, Naarden, Laren, Blaricum en Amersfoort. Bij alle genoemde plaatsten rekenen wij geen voorrijkosten. Woont u buiten het Gooi? Dan zijn wij wel genoodzaakt om voorrijkosten te rekenen als wij uw auto komen wassen.

Stel een vraag