Menu
 
Auto schoonmaken

Autobekleding reinigen

Shamporellen

Bij JW Car Cleaning is het mogelijk om uw auto bekleding te laten reinigen. Wij reinigen met stoom wat enerzijds het vuil verwijdert, maar ook de bacteriën dood. Dit zorgt voor schone en frisse bekleding in de auto. Niet alleen voor de autostoelen of banken is deze manier van reinigen geschikt maar ook voor deurpanelen, leer en dashboard. Na het stomen wordt er met een extractor het vuil uit de autobekleding verwijdert. Dit gebeurt door een krachtige bekledingreinger die het eruit zuigt.

Prijzen vanaf €125

Coating

Na het reinigen en het drogen van de autobekleding is het mogelijk deze een beschermlaag te geven. Deze zal ervoor zorgen dat etensresten, vloeistoffen en ander vuil nauwelijks invloedt zal hebben op de autobekleding. Dit zorgt ervoor dat de bekleding van uw auto dus langer fris en schoon blijft. Deze behandeling is alleen mogelijk in Almere aan de Argonweg 80 in onze eigen ruimte aangezien hiervoor de autobekleding echt droog moet zijn en de beschermende coating moet kunnen drogen op de autobekleding. Dit is mogelijk voor alle delen van het auto interieur zoals plastic, leer, stof en kunstleer. Denk hierbij aan de onderdelen in de auto zoals de stoelen, bank, dashboard, middenconsole en matten.

De prijs hiervoor is afhankelijk van wat de wensen zijn. Neem hiervoor contact met ons op voor meer informatie.

Hemel en tapijt

Mocht er buiten de reiniging van de bekleding nog meer gereinigd moeten worden dan kan dit ook gedaan worden. Prijzen daarvoor zijn afhankelijk van de wensen die er zijn.

Prijs op aanvaag

Wilt u meer weten?

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden het van het reinigen van de bekleding van uw auto, boot, caravan bus of vrachtwagen neem dan contact met ons op via 06 - 439 699 20.

Waar kunnen wij uw autobekleding reinigen?

Zelf zijn wij gevestigd in Almere. Ons werkgebied is voornamelijk Amstelveen, Hilversum, Bussum, Huizen, Naarden, Laren, Blaricum en Weesp. Bij alle genoemde plaatsten rekenen wij geen voorrijkosten. Woont u buiten het Gooi? Dan zijn wij wel genoodzaakt om voorrijkosten te rekenen als wij uw autobekleding komen reinigen.

Stel een vraag