Menu
 
Auto schoonmaken

Motor wassen

Een motor is vaak een investering voor de momenten met mooi weer en voor de ontspanning.

JW Car Cleaning is er ook voor de reiniging van motoren, door dat wij met stoom reinigen kom je met weinig water op alle plekken. Mocht de motor worden gebruikt voor woon werk verkeer dan komt die veel in aanraking met alle weersinvloeden en vuil van de straat zoals pekel. Speciaal voor die delen werken wij met producten die de motor voldoende bescherming bieden tegen alle invloeden en de motor verzorgt wordt tot in de puntjes.

Reinigen op locatie

Een van de gemakken die JW Car Cleaning biedt is dat wel reinigen op elke locatie die maar denkbaar is. Op het werk, thuis, bij evenementen, visite of wellicht na een tocht met andere motorvrienden. Doordat we alles bij ons hebben in de ingerichte bus is het mogelijk om alle reinigingen uit te kunnen voeren.

Verkoop/inruil

Mocht u van plan zijn de motor te gaan verkopen of inruilen is een goede reiniging een goed idee. Na de reiniging zetten we de banden in met tyreshine, maken de motor totaal vrij van vliegjes, behandelen de gelakte delen met wax en zetten de kunststof delen in. Vaak is een kleine investering in een goede reiniging goed voor een hogere verkoop of inruilwaarde.

Mochten er vragen zijn of wilt u meer informatie over de mogelijkheden neem dan contact met ons op via het contactformulier, mail of bel.

Wilt u meer weten?

Mochten er vragen zijn van het wassen van uw motor of het reinigen op locatie van interieur, exterieur of beide, neem dan contact met ons op via 06 - 439 699 20 of stuur een e-mail naar info@jwcarcleaning.nl.

Waar kunnen wij uw motor reinigen?

Zelf zijn wij gevestigd in Almere. Ons werkgebied is voornamelijk Amstelveen, Hilversum, Bussum, Huizen, Naarden, Laren, Blaricum en Amersfoort. Bij alle genoemde plaatsten rekenen wij geen voorrijkosten. Woont u buiten het Gooi? Dan zijn wij wel genoodzaakt om voorrijkosten te rekenen als wij uw motor komen reinigen.

Stel een vraag