Menu
 
Auto schoonmaken

Auto polijsten

Wat is er mooier dan in een mooie glimmende auto te rijden die er goed verzorgd uitziet?

Hierbij kan JW Car Cleaning als autopoetsbedrijf  aan bijdragen door na een goede reiniging uw auto te polijsten. Een auto is een kostbaar iets en des te belangrijker deze goed te onderhouden door te laten poetsen of polijsten.

Basis

Bekijk het pakket

Vip

Bekijk het pakket

Excellent

Bekijk het pakket

Polijsten is anders dan poetsen

Het polijsten van een auto is wat anders dan poetsen, waar een auto poetsen zorgt voor alleen de glans terug te brengen is polijsten goed om de diepere krassen te verwijderen. Het verschil tussen poetsen en polijsten is goed uit te leggen. Met polijsten kan je namelijk afhankelijk van hoeveel stappen polijsten je doet krassen verwijderen, met poetsen zal dit voor een klein deel ook gebeuren alleen is dat vaak maar heel weinig.

Krassen in de lak? Laat ons hem polijsten

Krassen in de autolak is nooit mooi. Deze kunnen ontstaan door de wastraat, takken die er tegenaan zijn gekomen, sleutels, metalen deel van spijkerbroek of nagels. Natuurlijk zijn er nog meer voorbeelden die krassen in de lak kunnen veroorzaken. Lichte krassen in de lak kunnen verdwijnen door de auto te laten poetsen. Mochten de krassen dieper zijn in de lak dan is polijsten vaak de enige oplossing buiten het opnieuw laten spuiten of een spotrepair toe te passen.

Polijsten is in stappen

De verschillende stappen die je kan kiezen bij het polijsten van uw zijn sterk afhankelijk van de hoeveelheid en soort krassen. Voor het goed afspreken van een prijs voor het polijsten is een controle nodig van de lak om daarmee ook aan te geven wat de beste opties zijn.

Van lichte krassen naar de mooie glans

Mochten het krassen zijn van de wasstraat kan vaak 1 stap polijsten al voldoende zijn. Bij bijvoorbeeld vlekken van de vogelpoep is het mogelijk dat stukje eerst licht te schuren en daarna met 2 stappen weer terug te polijsten naar de mooie glans.

Na polijsten waxen, sealing of coaten

Na het laten poetsen of polijsten van uw auto is het raadzaam om deze te laten behandelen met een goede wax, sealing of glascoating. Deze zullen uw auto beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals regen, vuil, boomsappen, vogelpoep en andere vervuiling. Een goede wax blijft ongeveer 6 maanden zitten op de autolak, sealing tot een jaar en glascoating afhankelijk van welk type zal de autolak beschermen voor meerdere jaren.

In een eigen ruimte in Almere-Poort voor poetsen en polijsten

Wij poesten en polijsten auto’s in onze eigen ruimte in Almere aan de Argonweg 80 gelegen op bedrijventerrein Hogekant. Wij zijn makkelijk bereikbaar vanaf de A6 vanuit Huizen, Almere, Bussum, Laren, Naarden, Weesp, Blaricum, Lelystad, Muiden en Amsterdam. Neem voor een kosteloos advies contact met ons op zodat gezamelijk gekeken kan worden wat er nodig is dit zal ook een duidelijker beeld geven van de eventuele kosten.

Voor meer mogelijkheden buiten uw auto laten polijsten of poetsen bel met 0643969920.

Prijs op aanvraag.