Menu
 
Auto schoonmaken

Ervaring delen

Hier kunt u uw ervaring achter laten en delen met andere bezoekers. Heeft u een goede of minder goede ervaring? Wij horen het graag.

Sluiten

Bericht plaatsen

Uw bericht wordt direct online geplaatst of opgegeven voor goedkeuring.

Waardering
Naam
E-mailadres
Bericht
  Versturen
Wesley
2572017
Auto compleet laten reinigen bij mij voor de deur, ben super tevreden met het resultaat!! De auto ziet er uit als nieuw en is zeker aan te raden aan iedereen
Jan-Thijs de Feijter
2852017
Hoi,
Afgelopen vrijdag heeft JW carcleaning (Jens) de BMW van ijn vader onder handen genomen. Vooral met de interieur reiniging was ik erg happy!
Thx Jens!
Miriam
1052017
Echt onwijs blij met het eindresultaat.
Super bedankt
Familie van Wijnen
642017
Vandaag de auto (weer) laten doen! Hij ziet er super uit, glimt weer en van binnen en buiten als nieuw!! Echt een aanrader!!
Martijn botermans
642017
Vandaag 06-04-2017 mijn bekleding laten reinigen door jens..het was een flinke uitdaging voor.hem maar mijn bekleding is weer als nieuw!!! Heb de fotos van voor en na naar jens gestuurd als bewijs!!! Bedankt
De Witgoed Dokter
442017
Vandaag de bus van binnen en buiten laten doen door de zeer vriendelijke en kundige Jens. Jens heeft een echte passie voor zijn vak wat resulteert in een blinkende als nieuw uitziende auto. Kortom, JW Carcleaning is een zeer professioneel bedrijf met een zeer kundige eigenaar.
Samantha Sehlmeier
342017
Super netjes gedaan..de bekleding van mijn auto ziet er weer als nieuw uit!! Aanrader!
Jeroen Stoker
3032017
De auto is weer strak gewassen!! Ben er heel erg blij mee!