Menu
 
Auto schoonmaken

Werkwijze van een reiniging

JW Car Cleaning reinigt auto’s, motoren, bedrijfswagen, vrachtwagens, boten, caravans en vliegtuigen op locatie.

In de ingerichte bus hebben we alles staan om elk voertuig op locatie te reinigen waarbij we gebruik maken van de Optima steamer. Door het gebruik van een stoommachine wordt het gebruik van water voor het wassen van de auto teruggedrongen tot maar een paar liter in vergelijking met een wasstraat waar elke wasbeurt ongeveer 300 liter water wordt gebruikt. Daarbij worden door het gebruik van stoom reinigingsmiddelen overbodig. De stoom komt er met een druk van 8 bar uit en bereikt daarmee een temperatuur van rond de 170 graden Celsius, hierdoor komt vuil zoals zand, pekel en vliegjes makkelijk los zonder het gebruik van reinigingsmiddelen en veel onnodig water.

Met een stoommachine is er om een hele auto te wassen nog maar 5 liter water nodig.

Tegelijk met het reinigen wordt het water met een zachte microvezeldoek opgenomen zodat er geen water op de grond komt van de plek waar gereinigd wordt. Mede doordat de bus volledig zelfvoorzienend is met water, stroom en alles wat er nodig is om te reinigen kan er op veel verschillende plekken een reiniging plaats vinden. Zoals op parkeerplaatsen, in garages, voor de deur thuis, tijdens een zakenlunch, tijdens het sporten of een dagje golf. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk om er te komen reinigen.

Bekleding reinigen van uw auto

Voor het interieur van een auto, vrachtwagen, bedrijfswagen, caravan of boot is stoom ook ideaal om te reinigen. Autostoelen/bekleding wordt vaak intensief gebruikt. Zeker auto's waar veel in wordt gereden kan de autobekleding erg smerig worden door eten, drinken of rookk. De bacterien die daardoor in de autostoel/bekleding gaat zitten zorgt vaak voor een onaangename muffe of nare luchtjes in de auto. Door de temperatuur van 170 graden Celsius en dus het weinige gebruik van water kan je makkelijk op moeilijke plekken komen en lastige plekken toch goed reinigen. Door de temperatuur worden bacteriën gedood die vaak voor  de onaangename luchtjes zorgen. Bent u veel onderweg voor uw werk met de auto of gebruikt u met meerdere mensen een bedrijfswagen dan kan JW Car Cleaning voor een schoon en fris vervoersmiddel zorgen.

Poetsen

Een auto is altijd voorzien van een lak, in de jaren dat de auto wordt gebruikt kan die lak dof worden of er komen door het gebruik van de auto krassen in. Mocht de auto wat dof zijn geworden dan is het mogelijk om deze te laten poetsen. Uw auto laten poetsen zorgt er voor dat de glans weer terug komt en in oude staat kan worden hersteld. Door het poetsen zullen kleine krasjes wellicht verdwijnen maar hoofdzakelijk zal dit de glans terug brengen van de lak op uw auto.

Polijsten

Sommige lakken hebben diepere krassen, boomsap of vlekken van vogelpoep. Mocht dat het geval zijn dan is polijsten vaak een goede oplossing om die plekken weg te verwijderen. Polijsten van uw auto is een klus die meer tijd vergt vanwege het herhalen van de behandelingen soms meerdere malen, dit om tot een goed eindresultaat te komen. Voor het poetsen en polijsten van uw auto maken wij gebruik van de beste apparatuur en poetsmiddelen om tot een goed resultaat te komen. Na het poetsen of polijsten is het laten aanbrengen van een wax, sealing of glascoating ook mogelijk bij JW Car Cleaning.

Locatie in Almere

De meeste behandelingen zoals het wassen van de auto met stoom, interieurreiniging, reinigen van de autostoelen of leerbehandelingen zijn mogelijk op locatie bij droog weer. Mocht het weer dat niet toelaten beschikt JW Car Cleaning over een ruimte in Almere aan de Argonweg 80 waar deze behandelingen kunnen worden uitgevoerd. Buiten deze behandelingen zoals het reinigen van het auto interieur, exterieur en bekleding kunnen wij daar ook uw auto volledig poetsen of polijsten. De locatie ligt op bedrijventerrein Hogekant bij Almere-Poort makkelijk te bereiken vanaf de A6 als u de ring volgt en bordjes Hogekant volgt.

Reinigingsproducten

De middelen die worden gebruikt door JW Car Cleaning worden geleverd door leveranciers die bekend zijn in de wereld van autoreiniging. Wij werken met de merken Dibo, Chemicalguys, Cartec en Waxguard. Mede dankzij deze bedrijven is het mogelijk om elk object goed te reinigen en desnoods te voorzien van bescherming zoals wax, sealing of glascoating tegen invloeden van buitenaf.

Enkele voordelen van onze service zijn:

  • Komen naar u toe.
  • Diepe reiniging door middel van stoom.
  • Waterbesparend (max 5 ltr water per auto)
  • Zelfvoorzienend. (stroom, water etc)
  • Reiniging van interieur en exterieur.
  • Reinigt de kleinste hoeken met gemak.
  • Aantrekkelijke prijzen.
  • Klant is koning.
  • Voordeel bij meerdere auto's.
  • Betaling contant, pin of achteraf per factuur.

Voor de regio Almere, Hilversum, Amsterdam, Weesp, Naarden, Huizen, Blaricum en omliggende gemeenten rekenen wij geen voorrijkosten. Afhankelijk van het gekozen pakket kan er een km vergoeding worden gerekend. Dit gebeurt altijd in overleg met de klant tijdens het maken van de afspraak.

Als u meer wilt weten over onze mogelijkheden, neem dan contact met ons op via 06 - 439 699 20 of stuur een e-mail naar info@jwcarcleaning.nl.

Stel een vraag