Menu
 
Auto schoonmaken
Auto wassen op locatie
20 april 2017
JW Car Cleaning
Reinigen op locatie makkelijk en snel
Auto wassen op locatie

Voorjaarsactie

15% korting voor de mensen die via de site een afspraak maken.

Het mooi weer laat een klein beetje op zich wachten met wat mooie dagen tussendoor, desalniettemin kan het tijd worden voor een goede reiniging van auto, motor of caravan. Voor iedereen die nu via de site een afspraak maakt krijgt 15% korting op een pakket of combinatie naar keuze. Mocht er iets tussen staan wat u graag wilt of niet kunt vinden geef dat dan aan en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Auto wassen en interieur

In principe is alles mogelijk, alleen buitenkant en stofzuigen. Volledige reiniging en daarna in de wax zetten kan ook. Mocht u vlekken hebben in de bekleding dan kunnen we die eenvoudig verwijderen. We reinigen zo grondig dat de bekleding bijna nieuw is en de auto meteen frisser ruikt. Dor het gebruik van stoom doden we tot 99% van de bacteriën. Zeker met kinderen of auto's waar veel in wordt gereden is dit in een wetenschappenlijk onderzoek aangetoond.

Als u meer wilt weten over onze mogelijkheden, neem dan contact met ons op via 06 - 439 699 20 of stuur een e-mail naar info@jwcarcleaning.nl.

Pakketten