Auto schoonmaken
 
4 maart 2019
nieuwe-binnen-locatie-almere

Nieuwe binnen locatie Almere

Na enige tijd een andere locatie in Almere te hebben gebruikt zijn wij verhuist naar de Beemsterweg 12 in Almere aan de Hollandse kant. Hier hebben wij de mogelijkheid om binnen de auto te wassen, interieur te reinigen, te poetsen of polijsten.

Wilt u uw auto met zorg laten wassen met de hand zodat de randen worden meegenomen, geen waskrassen op de lak komen die uw auto dof maken? Na het wassen zal de auto met de hand worden gedroogd zodat alle randen gedroogd worden na het wassen. 

Buiten het wassen bieden wij ook andere diensten aan zoals het poetsen of polijsten van uw auto, bus, motor of boot. Poetsen zorgt ervoor dat de glans weer terug komt op de lak en kleine krassen zullen minder worden of verdwijnen. Bij polijsten wordt de auto in meerdere stappen behandelt om tot 95% van de krassen te verwijderen. Na het poetsen of polijsten van de auto kunt u kiezen deze te laten behandelen met een duurzame wax of coating, hiervoor wordt een coating gebruikt die vaak keramische of glascoating worden genoemd. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Graag zien wij u aan de Beemsterweg 12 in Almere voor kennismaking of eventuele vragen. Wij zijn ook vanuit Weesp, Laren, Lelystad, Naarden, Bussum, Muiden en Amsterdam makkelijk te bereiken via afslag Almere Muziekwijk richting de Hoge Ring. 

Mocht u interesse hebben in het laten wassen van uw auto met de hand of een andere behandeling neem dan contact met ons op via 06-43969920 of mail naar jens@jwdetailingcleaning.nl

21 augustus 2018
slam-fm-stefan-jurriens-van-stuktv

Slam FM, Stefan Jurriens van StukTv

17 juli 2017
bedrijfswagen-reiniging

Bedrijfswagen reiniging

11 mei 2017
zomertijd-vliegentijd

Zomertijd = Vliegentijd

26 april 2017
auto-wassen-op-straat

Auto wassen op straat

20 april 2017
auto-wassen-op-locatie

Auto wassen op locatie

28 maart 2017
hygiene-onderzoek

Hygiene onderzoek