Auto schoonmaken
 
4 maart 2019
nieuwe-binnen-locatie-almere

Nieuwe binnen locatie Almere

21 augustus 2018
slam-fm-stefan-jurriens-van-stuktv

Slam FM, Stefan Jurriens van StukTv

17 juli 2017
bedrijfswagen-reiniging

Bedrijfswagen reiniging

11 mei 2017
zomertijd-vliegentijd

Zomertijd = Vliegentijd

26 april 2017
auto-wassen-op-straat

Auto wassen op straat

20 april 2017
auto-wassen-op-locatie

Auto wassen op locatie

28 maart 2017
hygiene-onderzoek

Hygiene onderzoek

Uit onderzoek van de universiteit van Nottingham is een aantal jaren geleden gebleken dat de hygiene van de binnenkant van de auto nogal te wensen overlaat.

Vaak wordt de auto wel goed gewassen van buiten maar en binnen ook wel stofgezogen maar daarmee worden de bacterien die in een kleine ruimte zitten niet gedood of verwijdert. Veel mensen gebruiken de auto om naar het werk te gaan of de kinderen weg te brengen en vakanties. In een auto waar regelmatig wordt gegeten en gedronken blijkt na verloop van tijd meer dan 700 bacterien per vierkante cm te zitten. ter vergelijking in een gemiddeld openbaar toilet is dat 500 bacterien per vierkante cm.

In het onderzoek kwam ook naar voren dat er de E.coli bacterie veelvuldig voorkwam in verschillend onderzocht auto's. Voor een goede gezondheid is dus niet alleen een schoon huis van belang maar ook een goede schone auto. Veel mindelen laten het goed glimmen maar door het gebruik van stoom dood je 99% van de bacterien tijdens het reinigen. In de onderstaande link kunt u een deel van het onderzoek terug vinden.

Lees meer